PhotoShowOff
PhotoShowOff handler om billeder. Her kan du uploade dine bedste billeder og få andres kritik og vurdering af dem og måske endda lære lidt fifs til et bedre billede. Det er gratis, underholdende og inspirerende.

Jan Valeur Følg Blokér


Jan Valeur

Oprettet på PhotoShowOff: August, 2013

Fra: Vangede

Om mig:
Jeg er en passioneret amatørfotograf med mange års erfaring. Jeg arbejder fortrinsvis med modelfotografering og kan i det hele taget godt lide at fotografere mennesker.
Andre motiver, jeg kan lide at beskæftige mig med, er natur- og rejsebilleder, hvad enten det er billeder fra en rundrejse i Sydamerika eller fra en ferietur et eller andet dejligt sted i Danmark. Jeg har også i nogle år fundet mange gode motiver i butiksvinduer - et tema, jeg fortsat arbejder med.
Jeg er med i to fotogrupper: Kamera5, som jeg selv har stiftet for mange år siden, og modelfotogruppen 6PM. Derudover er jeg medlem af Jernbanernes Fotoklub.
Lejlighedsvis er jeg dommer i forskellige fotokonkurrencer, og jeg underviser også ind imellem i foto på begynderniveau for medlemmer af Dansk Vandrelaug.
Jeg har også efterhånden udstillet mange gange - både alene eller sammen med andre, bl.a. de øvrige medlemmer af Kamera5.
Jeg er med i et studiefællesskab på Frederiksberg, hvor en del af mine modelbilleder bliver til.

Om mine billeder herinde:
Alle er meget velkomne til at kommentere mine billeder; jeg påskønner, at andre vil bruge tid på at forholde sig til mit fotoarbejde og hører gerne andres meninger om dem. Billederne, som jeg uploader herinde, er som jeg gerne vil have, at de skal være, og repræsenterer min personlige billedstil. Derfor har jeg fravalgt, at andre har mulighed for at ændre på dem.
Fra og med 2014 vil alle mine billeder være mærket med mit logo et sted i billedet som erstatning for den ramme, jeg hidtil har benyttet, men som let kan fjernes. Det har desværre vist sig nødvendigt efter en sag med et modelbureau, der uretmæssigt benyttede en del af mine modelbilleder uden kreditering men i stedet med deres logo på.
Der er sikkert delte meninger om dette, men det er den kompromisløsning, som jeg synes bedst løser problemet uden at "smadre" billedoplevelsen mere end nødvendigt. Jeg deltager derfor ikke i diskussioner om brug af logo eller ej, da det altså er af nød og ikke af lyst, jeg gør det.

Nyeste billede

Lucy L

Lucy L

Bedst bedømte billede

Šarune Bendaraviciute

Šarune Bendaraviciute

­